Derived from the mathematical anomaly, Seoul-based architectural practice, Planning Korea has designed The Moebius House, part of the new jeju airest city resort, in the Gotjawal forest, in Jeju, Korea.

The distinct curved form of the exterior band makes up the roof, expressed in the interior to maintain consistency with the character of a mobius strip. Organized over two stories, the ground level contains the gallery and living room with the private bedrooms on the second floor. Large walls of glass open views to the forest reserve, using the natural dense vegetation as a partial sun shade.

 

jeju airest city resort designrulz (10) jeju airest city resort designrulz (4) jeju airest city resort designrulz (3) jeju airest city resort designrulz (2) jeju airest city resort designrulz (1) Print jeju airest city resort designrulz (9) jeju airest city resort designrulz (8) jeju airest city resort designrulz (5) jeju airest city resort designrulz (6)

Comments

comments