Bureau^proberts have designed this stunning, vast family home, placed within the beautiful surroundings of Newmarket, Queensland, Australia.

The home was designed for a close knit, young family and occupies the crest of a hill facing south towards views of the Brisbane city skyline and Mount Coot-tha. A series of connected pavilions perched on solid concrete platforms encourage exploration and interaction whilst portraying a sense of permanency and refuge. The concrete construction enhances a sensation of intransience the client desired, while timber elements re-interpret the craftsmanship of Queensland home construction, responding to the suburban context of Newmarket’s 19th and 20th century dwellings.

The contemporary furnishings and fittings are seen throughout the house, providing an efficient edge to this gloriously beautiful and natural Australian residence.

Comments

comments